Velkommen
!!Pssssst, hvis du går rund og ønsker dig nogle af vores nuværende smykker eller ét, som er skabt forfra helt personlig til dig, gå ikke glip af dette ENESTÅENDE TILBUD og slå til!!   Det er gået rigtig godt for os i de sidste år og vi har været så heldige, at finde ude i byen, men riiiiiiiiigtig tæt på vores nuværende butik, en superfin butik, som vi gerne vil købe og flytte ind i. Derfor har vi brug for at skrabe alle penge sammen og tilbyder dette KAMPAGNE, som er ikke til at gå glip af:

Vi sælger gavekort, to slags: et som koster 2.000kr, men er værd 4.000kr og et som koster 1.000kr og vil have værdi af 1.500kr KAMPAGNEN gælder i 4 dage, fra nu af og frem til på søndag 24 februar 2019 KL 23:59 -  Gavekortene gælder i 3år fra den 20/2-2019

Det fungerer sådan at man indbetaler det valgte beløb, 1000,- eller 2.000,- på MobilePay på 28111741. Hvis du ikke bruger MobilePay ring til os, så finder vi en anden måde du kan få købt gavekortet på.

Derefter lægger vi straks et gavekort, udfyldt med dit navn og dit telefonnummer i en kuvert med dit navn på, sender dig et billede af det og af en kvittering på beløbet fra vores kvitteringsblok. Disse fotos på din telefon vil være dit bevis på, at du har betalt og vil kunne købe noget af de smykker vi allerede har eller få lavet et smykke på bestilling når det passer dig inden for de næste tre år. Kuverten vil ligge her og vente på at du kommer forbi og henter kortet eller et smykke eller lave en bestilling.

Kære Gæst velkommen til vores side! I denne uge  har vi ændrede åbningstider: onsdag den 9 Januar - lukket, torsdag 16-18, fredag 15-18 og lørdag 10-16 .
Normale Åbningstider i butikken er tir-fre 10:00-17:30, lørdag 12:00-16:00, Søndag og Mandag efter aftale. Bare ring på 28111741 og sig du er på vej, så åbner vi.
Her er der er smykker og skulpturer, hvor vi selv søger efter inspirationen og skaber noget som vil glæde vores hjerter. Så laver vi også ndividuelle smykker på bestilling. Tegner skitser sammen med kunder, stiller mange spørgsmål, tager udgangspunkt i personens egne ideer og materialer. Man er velkommen med sit eget guld, sølv og sten! Her på siden er der både billeder af de personlige smykker udført på bestilling og billeder af de unika smykker som man finder på vores værksted i København. En del spændende billeder og fortællinger er der på vores Facebook side og på vores Instagram. Butikken og værkstedet ligger tæt ved Nørreport station og Torvehallerne. Vi arbejder på fleksible tidspunkter, og du kan komme ind og bestille/hente de bestilte smykker på tidspunkter som passer dig allerbedst, både tidlig morgen og sen aften og i weekender. I værkstedslokalet er der et bredt udvalg af smykker udstillet til salg. Ring til os på 28111741 eller skriv e-mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. og lav en aftale. Adressen er Nørre Farimagsgade 70, 1364 København K
Åbningstider er tir-fre 10:00-17:30
lørdag 12:00-16:00, Søndag og Mandag efter aftale.
Dear Guest, welcome to our site, where we display the jewellery, sculptures and other art works that we create in Copenhagen, Denmark. There are mainly two categories: the jewellery, sculptures and interior we have made for the ateler in Uplandsgade in Copenhagen and those that we produce by our customers' individual orders. When we "work for ourselvs" we follow the impulses, tensions and longings of our own hearts, the ideas of beauty that belong to us. When meeting customers and working by individual order, which is most of the time, we try to be open, curious and helpful in order to create a piece of fine jewellery that will match and reflect this particular persons inner and outer beauty. Here on the site there are photos of our work, there are stories and then there is our fb page and Instagram which are the space for the news and current thoughts. For any inquiries do contact us by e-mail or by phone. +45 28111741 Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 
design: creatilla