Ear Cuffs på bestilling

facebook og Instagram

..Der er mange mennesker som ikke vil lave huller i deres ører. Der er andre måder at pynte øre på, bland andet med en Ear Cuff. Her er nogle som vi har lavet på bestilling:

 

..At skabe Vielsesringe på bestilling er en stor del af vores arbejde. Alle par vielsesringe eller forlovelsesringe bliver lavet efter en individuel samtale hvor vi sammen med parret finder frem til de helt rigtige forme, proportioner, materialer og ikke mindst ringenes indhold og budskab. Folk er velkomne med alle de symboler og meningsfulde forme som afspejler deres forhold og følelser. Også egne tegninger bliver modtaget med begejstring. Hvis man mener at man ikke kan tegne (dét tror jeg aldrig på) så kan vi lytte til parret og tegne skitserne til ringerne. Man er også meget velkommen med sine egne materialer! Guld og sølv som har tjent de tidligere generationer af éns familie er ikke bare materiale men også en gave der indeholder kærlighed og støtte med en historie der går videre ud i livet.

..Et af parrene havde deres meget fine og gennemtænkte egne skitser med. Til ham med de mægtige bølger

..og til hende med skoven fuld af liv

et billede fra arbejdsprocessen

og de færdige ringe

Et andet par havde inspirationen kommende fra 1920-30erne. Vi talte meget om ringene og endte med denne tegning. Derefter blev der lavet en prøvemodel i sølv og kobber.

vielsesringe

De færdige ringe:      

 

 

En poetisk vinduesudstilling for mange år siden

I de 7 år med butikken i Møntergade i, har vi lavet mange forskellige vinduesudstillinger. Men denne fra Julen 2006 er den allermest mindeværdig. Kompositionen her blev til i samarbejde med scenografen Rebekka Bentzen.

 

 

s k u l p t u r e r n e

Det startede for mange år siden hvor jeg surfede på internettet efter inspiration og kom ind på en vidunderligt smuk hjemmeside abandoned-places.com og dér så jeg et billede som jeg forelskede mig i. Der gik ca tre år og jeg gik i gang med de første af kobber skulpturerne

rolstoel

Derefter kom fisken og manden. Ved at klikke på ordene kommer man ind på youtube hvor der ligger korte animationer fra arbejdet med de første tre skulpturer. Bemærk at undertegnede også står for lydsiden til animationerne.

piben

Den som skal have kassen her, kan beplante den efter sin egen smag.

En lille kobber-brun (!) edderkop flyttede ind mellem hjulene på piben imens skulpturen her stod udstillet i Bering-blomsterforretning :-)

 

Udstillingen i BEREING house of Flowers oktober 2011. Meget behageligt for øjnene med de levende farver som baggrund.

 

 

 

 

 

(comment here)

 

OLD TIMES

28 februar. Smykker som jeg lavede for 25-20-15 år siden..

1985 Det første smykke. Min far graverede mønsteret.      1989 Armbåndet            1991 Sølv vedhæng med ahornblade

1996 mit yndlings vedhæng ever.              1998 eventyrring med kobbermønster

(comment here)

FOTOSESSION

6 Januar 2011

Mellem Jul og Nytår havde jeg travlt med alle mulige praktiske ting, bland andet sende nye billeder til postkorttryk. Et af de nye billeder er dette her. En ring sammen med en rose - det er set før, men jeg måtte tage det billede. Det tog også kun en hel dag.

ring with turmalin ...

(comment here)

 
Historien bag krone-øreringene

September 2010

Det startede med en tegning af et umuligt smykke...

En perle med en slags fyrværkeri-eksplosion over sig, en krone af stråler. Jeg havde ingen idé om hvordan jeg kunne lave sådan en tredimentionel figur. Skitsen lå hen i et par år, og så lavede jeg en første model i sølv med stråler af kobber og en anden udgave i oxyderet sølv med kugler af guld og med granater.

Den kække blomst inviterer til lys og flere farver, men den granat-røde er min favorit. Der gik et par år mere og så fandt jeg ud af at lave den rigtige form med volume i strålene og tyndere "talje". Denne model er med sin livlige bevægelse kommet meget tættere på den oprindelige idé.

Som vedhæng er de også blevet fine - her i forgyldt sølv og med gyldne ferskvandsperler ...

The english version of this article is here

 

 


design: creatilla